GS a-kassa

GS a-kassaJobbar du inom grafisk-, trä eller skogsbranschen så är det GS arbetslöshetskassa som du bör vända dig till. Precis som alla andra a-kassor så är denna kassa juridiskt fristående från fackförbund, även om ett visst samarbete finns. GS a-kassa har omkring 57 000 medlemmar i ovan nämnda branscher. Om du känner att du behöver en utökad trygghet vis arbetslöshet så kan du teckna en löneförsäkring, den ger dig en extra trygghet vid arbetslöshet.

GS a-kassa avgift

170 kr/månad

GS a-kassa ansökningsblankett

-> Ansökningsblankett 

GS a-kassa kontaktinformation

Postadress:
GS Arbetslöshetskassa, FE 6, 930 88 Arjeplog

Telefon:
010-470 68 00

E-mail:
kontakt@gsakassa.se

Hemsida:
http://www.gsakassa.se/

10 thoughts on “GS a-kassa

 1. Victor Boman

  Vilka är telefontiderna?

  och om jag ska byta akassa från gs till unionen ska jag kontakta gs eller unionen?

  1. Nils

   Hej Victor,

   Här är telefontiderna till GS a-kassa.
   Telefonväxeln är bemannad till 15.30 Fr 08.30 – 14.30 Lunchstängt 11.30 – 12.30.

   Om du skall byta a-kassa så bör du ta kontakt med båda a-kassorna.

   Lycka till!

 2. Martin Afzelius

  Hej.
  Förlorade min anställning 31/3 2013 (har iof varit arbetsbefriad sedan oktober förra året). Saken är den att jag har ett avgångsvederlag på 2 månadslöner från uppsägningen 31/3. Studerar dessutom 30 poäng på universitetet. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Var på arbetsförmedlingen 16/4 och ställde mig i alla fall till arbetsmarknadens förfogande. De tyckte att jag skulle kontakta er om jag ska skicka in intyg för A-kassa redan nu eller om jag ska vänta tills avgångsvederlaget har upphört. Några pengar blir det ju inte förrän avgångsvederlaget är slut om jag förstod saken rätt.
  Hur ska jag göra?

  1. admin

   Hej Martin,
   För att få svar på din fråga så bör du prata direkt med GS a-kassa på 010-470 68 00.

 3. Kjell-Åke

  Hej undrar om a-kassan drar en hel dag när man går på aktivitetsstöd 25% alltså 2 timmar om dagen

Kommentarer är stängda.